Henkilö- ja pakettiautojen suodattimet

Öljy- polttoaine-, ilma ja raitisilmasuodattimet suomalaisen autokannan mukaisesti. Alkuperäistä vastaavat laadukkaat ja kestävät suodattimet autoosi.

Suodattimet henkilö- ja pakettiautojen moottoreihin

Öljynsuodattimet

Polttoaineen suodattimet

Ilmansuodattimet

Raitisilmasuodatin

Öljynsuodattimet

Öljynsuodattimen tehtävä on suodattaa öljyn seasta epäpuhtaudet ja näin suojata moottoria. M-Filter -öljynsuodattimet tarjoavat pohjoismaisiin olosuhteisiin valmistettua ensiasennusta vastaavaa laatua moottorin toiminnan turvaamiseksi. Saatavilla on kattava valikoima sekä täysvaihtoisia öljynsuodattimia että öljynsuodatinpatruunoita Suomen autokantaan.

Polttoaineen suodattimet

Oikein toimiva polttoainesuodatin päästää läpi pelkkää polttoainetta, ei vettä eikä muitakaan epäpuhtauksia. Saatavilla on sekä täysvaihtoiset polttoainesuodattimet että polttoainesuodatinpatruunat.

Ilmansuodattimet

Tiivis ja tehokas ilmansuodatin suojaa moottoria. Tien pinnasta koneeseen kulkeutuva pöly halutaan pitää moottorin ulkopuolella. Siksi ilmansuodatin tulisikin vaihtaa säännöllisesti. Valikoimassa on niin pyöreät kuin paneeli-ilmansuodattimet.

Raitisilmasuodatin

Ohjaamon ilmansuodatuksesta huolehtiminen on todella tärkeää. Kuljettajan ja matkustajien hengitysilma pysyy raikkaana ja puhtaana. Suodatustehon on säilyttävä tehokkaana ilman kosteudesta ja lämpötilasta riippumatta. Myös raitisilmasuodatin tulisi vaihtaa säännöllisesti.

Hae suodatinta henkilö- ja pakettiautoihin

Hae henkilö- ja pakettiautoista

Hae merkin ja mallin perusteella

Ryhmä
Merkki
Malli

Hae valmistajan tai OE-tuotenumerolla

Hae M-Filter tuotenumerolla

M-Filter suodattimia seuraavien valmistajien moottoreihin: