Kuorma- ja linja-autojen suodattimet

Suodatinvalikoima niin kuorma- kuin linja-autoihin on M-Filterin osaamisen ydintä. Ymmärrämme ammattikäytön vaatimukset luotettavuuden suhteen.

Suodattimet kuorma- ja linja-autoihin

Öljynsuodattimet

Polttoaineen suodattimet

Ilmansuodattimet

Raitisilmasuodatin

Öljynsuodattimet

Öljynsuodattimen tehtävä on suodattaa öljyn seasta epäpuhtaudet ja näin suojata moottoria. M-Filter tarjoaa kuorma- ja linja-autoihin kovaa käyttöä kestävät, ensiasennuslaatua vastaavat öljynsuodattimet, jotka varmistavat ajoneuvojen pitkän käyttöiän. Saatavilla on kattava valikoima sekä täysvaihtoisia öljynsuodattimia että öljynsuodatinpatruunoita.

Polttoaineen suodattimet

Oikein toimiva polttoainesuodatin päästää läpi pelkkää polttoainetta, ei vettä eikä muitakaan epäpuhtauksia. Saatavilla on sekä täysvaihtoiset polttoainesuodattimet että polttoainesuodatinpatruunat.

Ilmansuodattimet

Tiivis ja tehokas ilmansuodatin suojaa moottoria. Tien pinnasta koneeseen kulkeutuva pöly halutaan pitää moottorin ulkopuolella. Siksi ilmansuodatin tulisikin vaihtaa säännöllisesti. Valikoimassa on niin pyöreät kuin paneeli-ilmansuodattimet.

 

Raitisilmasuodatin

Ohjaamon ilmansuodatuksesta huolehtiminen on todella tärkeää. Kuljettajan työympäristö pysyy raikkaana ja puhtaana. Suodatustehon on säilyttävä tehokkaana ilman kosteudesta riippumatta.

 

Hae suodatinta kuorma- ja linja-autoihin

Hae merkin ja mallin perusteella

Ryhmä
Merkki
Malli

Hae valmistajan tai OE-tuotenumerolla

Hae M-Filter tuotenumerolla