Marine-suodattimet

Meilllä on laaja suodatinvalikoima marine-moottoreiden eri merkkeihin ja malleihin. M-Filter – Kun haluat veneen moottoriin äärimäistä luotettavuutta!

Marine-moottoreiden suodattimet

Öljynsuodattimet

Polttoaineen suodattimet

Ilmansuodattimet

Öljynsuodattimet

Kattava valikoima öljynsuodattimia Suomessa yleisesti käytössä oleviin merimoottoreihin. Yleisesti M-Filter valikoimasta löytyy merkkisuodatinta korvaava malli, selvästi edullisemmin. Saatavilla on sekä täysvaihtoiset öljynsuodattimet että öljynsuodatinpatruunat.

Polttoaineen suodattimet

Polttoaineensuodattimen merkitys veneilyssä turvallisuudelle on selvä. Suodattimen tehtävä on taata puhdas polttoaine moottorille. Veneessä kannattaakin olla aina pari varasuodatinta polttoaineelle. Mikäli tankissa ollut lika sattuu lähtemään liikkeelle, suodatin tukkeutuu nopeasti.

Mikäli näin käy tarkasta tankkisi kunto ja puhdista epäpuhtaudet pois. Saatavilla on sekä täysvaihtoiset polttoainesuodattimet että polttoainesuodatinpatruunat.

Ilmansuodattimet

Savuttaako moottorisi, ehkä turbosi suodatin ei toimi odotetulla tavalla? Tarkkaile suodattimen kuntoa ja vaihda se vähintään huolto-ohjelman mukaisesti. Valikoimassa on niin pyöreät kuin paneeli-ilmansuodattimet.

 

Hae Marine-moottorin suodatinta

Hae merkin ja mallin perusteella

Ryhmä
Merkki
Malli

Hae valmistajan tai OE-tuotenumerolla

Hae M-Filter tuotenumerolla