Moottoreiden suodattimet

Valikoimissamme on myös merkittävä määrä öljyn-, polttoaineen- ja ilmansuodattimia erilaisiin moottoreihin.

Suodattimet moottoreihin

Öljynsuodattimet

Polttoaineen suodattimet

Ilmansuodattimet

Öljynsuodattimet

Öljynsuodattimen tehtävä on suodattaa öljyn seasta epäpuhtaudet, sekä likahiukkaset ja näin suojata moottoria. M-Filter -öljynsuodattimet tarjoavat pohjoismaisiin olosuhteisiin valmistettua ensiasennusta vastaavaa laatua moottorin toiminnan turvaamiseksi. Saatavilla on kattava valikoima sekä täysvaihtoisia öljynsuodattimia että öljynsuodatinpatruunoita erilaisiin moottoreihin, kuten aggregaatteihin jne.

Polttoaineen suodattimet

Oikein toimiva polttoainesuodatin päästää läpi pelkkää polttoainetta, ei vettä eikä muitakaan epäpuhtauksia. Saatavilla on sekä täysvaihtoiset polttoainesuodattimet että polttoainesuodatinpatruunat.

Ilmansuodattimet

Työympäristöstä voi kulkeutua pölyä koneiden sisään. Tiivis ja tehokas ilmansuodatin suojaa moottoria. Ilmansuodatin tulisi vaihtaa säännöllisesti. Käytössä suodattimeen kertyneen pölyn voi kopauttaa kevyesti pois, mutta puhaltaminen tai imurointi voivat rikkoa pintaa, jolloin pöly pääsee seuraavalla käyttökerralla suoraan moottoriin. Valikoimassa on niin pyöreät kuin paneeli-ilmansuodattimet.

 

Hae suodatinta moottoreihin

Hae merkin ja mallin perusteella

Ryhmä
Merkki
Malli

Hae valmistajan tai OE-tuotenumerolla

Hae M-Filter tuotenumerolla